Risvænget 5, Ore, 4760 Vordingborg

Skøn 2-plansvilla på dejlige Ore

Velkommen til Risvænget 5.

En charmerende villa beliggende på en rolig, lukket vej tæt på både skov, åbne marker og strand. Denne skønne ejendom byder på to plan og har alt, hvad familien kan ønske sig.

Når du træder ind i huset, mødes du af en stor entré, der giver adgang til bryggerset med vaskemaskine og håndvask. Her er der god plads til opbevaring og hverdagens gøremål. Fra entréen er der adgang til et badeværelse, et rummeligt køkken med spiseplads og en lys og indbydende stue. Stuen har udgang til en dejlig solrig terrasse, hvor du kan nyde de varme sommerdage. Bliver solens stråler for skarpe eller falder duggen sent om aftenen markisen hjælpe med læ/skygge. En trappe i entreen fører dig op til førstesalen.

På førstesalen finder du en hyggelig stue/soveværelse med udgang til altan, et gæstetoilet og to gode værelser, det ene med indbyggede skabe og det andet med skabsrum.

Villaen har en stor, velplejet have med flot beplantning og en stor græsplæne, der indbyder til leg og afslapning. Der er også en garage/værksted og en carport, så der er rig mulighed for parkering og opbevaring.

Området omkring ejendommen indbyder til gåture i skoven eller ved vandet og her her kort afstand til alle hverdagen fornødenheder i form af indkøb, daginstitution skole, busforbindelse m.v.

Risvænget 5 er det perfekte hjem for familien, der ønsker at bo i smukke, naturskønne omgivelser med nem adgang til både skovens dyb og strandens skønhed. Her får I en oase af ro og idyl men stadig tæt på byen.

Vi glæder os til at byde jer indenfor.