Kløvermarksvej 3, Ore, 4760 Vordingborg

128 kvm velindrettet bolig ved Ore Strand

I gå-afstand til fin badestrand, ligger denne dejlige villa. Beliggende i sidste del af Ore, tæt ved vandet, skov og marker. Boligen er oprindelig opført i 1960, men er løbende moderniseret, senest med nyere tag og vinduer samt centralvarme med fjernvarme. Villaen ligger på 1.074 kvm nem og ugenert grund.

Boligen er indrettet med stort bryggers kombineret fyrrum med plads til vaskesøjle, cykler m.v. Central gang/grovkøkken med adgang til lyst venligst flisebrusebadeværelse med gulvvarme. Fra gangen er der også udgang til stor overdækket/delvis lukket terrasse på godt 20 kvm. Dejligt køkken med mange skabe og mulighed for spiseplads. Køkkenet med flisegulv med gulvvarme. Ved køkkenet er der endvidere praktisk viktualierum. Stor lys og rummelig opholdsstue på ca 25 kvm, med flot parketgulv og videre adgang til 2 store værelser. I disse værelser er der ligeledes flot parketgulv.

Til ejendommen hører carport med redskabsrum. Endvidere havehus samt drivhus.

Ore strand er kendt for sin nemme adgang til skøn natur. Her er mange muligheder for ture til skov og vand. Man er endvidere tæt ved Steiner-Skole, indkøbsmuligheder samt fornuftig busforbindelse til Vordingborg centrum.

Kontakt VorBolig for yderligere oplysninger og besigtigelse. Ring tlf. 5535 0000.