Åløkkevej 14, 4773 Stensved

164 kvm Lind&Risør villa i Stensved

Flot Lind & Risør villa opført i 2007 med 164 kvm bolig og 60 kvm integreret carport med redskabsrum. Villaen er opført i gedigne kvalitetsmaterialer (gul/brun facadeteglsten og sortengoberet tagtegl) og ligger på en dejlig ugenert grund på blind villavej i dejlige Stensved. Fra villaen er der nem og sikker adgangsvej til skole og ikke mindst Kulsbjerg som er et stort naturskønt område.Fra ejendommen er der 5 minutter til motorvejen mod København.

Villaen er godt indrettet med entre, godt stort bryggers, 2 gode børneværelser med "eget" badeværelse. Stort lyst køkken-/alrum med god skabsplads, flisegulv og udgang til skøn syd-vest vendt terrasse. Fra alrum er der adgang til yderligere børneværelse. Rummeligt soveværelse med skabsadgang og videre adgang til lækkert badeværelse.Stor regulær opholdsstue med trægulv og udgang til terasse.

Huset er med centralstøvsuger. Opvarmning sker ved naturgas og varmt vand og ventilation sker fra Nilan varmepumpe. EnergimærkeB, med et beregnet årligt varmeforbrug på kr. 10.000,-.

Stensved er et velfungerende samfund med idrætsforening, gode indkøbsmuligheder, skole m.v.

Hvis denne skønne villa har fanget jeres interesse, så tøv ikke med at kontakte VorBolig på tlf. 5535 0000.