Jægervænget 1, Ørslev, 4760 Vordingborg

Stor flot 70-villa i Ørslev

Imponerende 226 kvm stor gulstensvilla i 2 plan. Beliggende i roligt villakvarter i Ørslev. Villaen er opført i 1973 og ligger på en 907 kvm stor grund. Til huset hører muret garage. Der er netop installeret fjernvarme og ejendommen har energimærke C. Villaen har haft samme ejer siden opførelsen og fremtræder i det store hele i original stand.

Boligen er indrettet med entre med god trappe til 1. sal og central adgang til alle rum i stueplan. Stor vinkelopholdsstue med flot parketgulv og udgang til sydvest ved terrasse. Oprindeligt badeværelse med såvel kar som brus. Separat toilet med håndvask. Stort spisespisekøkken med god skabsplads og udgang til terrasse og have. Yderligere spisestue/værelse med udgang til ugenert solgård. Rummeligt bryggers med vaskesølje og fjernvarmeinstallation.

1. salen er indrettet med lille repos og gennemgangsværelse/kontor. Separat toilet med håndvask. Stor vinkelopholdsstue med udgang til altan (med glimrende udsigt over Ørslev). Kæmpe soveværelse med mange skabe og udgang til østvendt altan. Stort børneværelse. Endvidere disponibelt depotrum.

Ørslev er et velfungerende samfund med skole tom 6 klasse, hvorefter man skal til Vordingborg. Her er der ligeledes gymnasium, handelsskole m.v. I Ørslev er der endvidere nyere daginstitution, idrætsforening, gode indkøbsmuligheder m.v. Se evt. www.ørslev4760.dk.

Hvis denne skønne villa kan have interesse, så ring tlf. 5535 0000 for aftale eller yderligere info.