Drosselvej 13, 4760 Vordingborg

Bedste beliggenhed i byen

Et af de skønneste steder i byen, ligger denne flotte æstetiske villa fra 1963. Denne villa er opført i kvalitetsmaterialer, og ligger på 1.000 kvm yderst velplejet og udnyttet grund. Villaen ligger på stille villavej i den østlige del af Vordingborg, med skøn udsigt over de åbne marker og ikke mindst vandet og Farøbroerne.

Villaen fremstår yderst flot og indeh. 148 kvm beboelse med bl.a. stor entre/hall og gæstetoilet. Værelsesafdeling med stort soveværelse på ca. 14 kvm samt 2 gode børneværelser, hver på ca. 10 kvm. Flot lyst brusebadeværelse med gulvvarme. Stor lys vinkelstue på i alt 45 kvm, med flot spisestueafdeling tæt ved køkken. Meget regulær opholdsstue med store vinduespartier mod syd/øst med fantatisk udsigt. Herfra også udgang til smukt terrasse- og havemiljø. Funktionelt køkken med god skabsplads og hårde hvidevarer. Herfra er videre adgang til fabelagtig udestue/spiseplads med skønneste udsigt.
I boligen er der flotte gennemgående parketgulve og lyse lofter.

Fra køkken er der adgang til kældertrappe og tidligere garage. Kælderen er indrettet med praktisk opbevaringsrum samt vaske-/fyrrum med ekstra bruser. Der er klinkegulve i kælderen. Garagen er inddraget til hobbyrum, hvor der er god plads til aktiviterne for den aktive familie.

Grunden og haveanlæg er noget for sig. Der er flotte sten- og terrrassebelægninger samt nydelig carport. Villaen er opført i flotte gule hårdt brændte sten. Der er skifereternittag, termovinduer, fjernvarme og fornuftigt energimærke.