Sct.Clemensvej 2, Neder Vindinge, 4760 Vordingborg

Her kan du få det lige som du vil!

Velkommen på Sct. Clemensvej 2!

Her står 103 boligkvadratmenter og venter på sin nye ejere. Ejendommen er beliggende i Neder Vindinge i udkanten af Vordingborg. Herfra er der kort afstand alle hverdagens fornødenheder som skole, daginstitution og indkøb. Samtidig kan Vordingborg by nås indenfor få minutter. Herfra er der både togforbindelse til Næstved/København og Nykøbing F. og ca. 10 min. til motorvejen i Udby.

Adgang til ejendommen via stor lukket terrasse/disponibelt rum som også har udgang til haven.
Stueplan er indrettet med entre med adgang til mindre badeværelse med brus. Fra entreen er der ligeledes adgang til stuen som ligger i åben forbindelse med stort lyst køkken. Her er god plads til både spiseplads og dagligstue. Fra køkkenet er der trappe til 1. salen

1. salen rummer endnu en stue eller et stort værelse. Her vil der dog være mulighed for at sætte en væg op, så man får et reelt værelse og en ekstra stue/arbejdsværelse. Ovenlysvinduerne og kvisten bidrager positivt til lysindfaldet på 1. salen og fra kvisten kan man rigtig få et kig ud over området.

Foruden den lukkede terrasse/disponible rum er der opført et udhus på ca. 27 kvm. Der er derfor god plads til haveredskaber og havemøbler når de skal stilles væk. Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Generelt fremstår ejendommen pæn, men haven trænger til en opfriskning og her kan fantasien få frit løb. Med andre ord, så kan denne ejendom blive lige som dens kommende ejer ønsker det.

Mulighed for hurtig overtagelse.