Elmealle 44, 4760 Vordingborg

Velholdt villa centralt beliggende i Vordingborg

Velkommen til Elmealle 44!

En klassisk rød mustensvilla fra 1947, centralt placeret på en 657 kvm stor grund. Ejendommen har derfor både en hyggelig forhave med en skøn terrasse, et mindre fiskebassin og en græsplæne til leg og boldspil. Baghaven indbyder også til leg og afslapning - Her er der nemlig fint plads til et legehus eller en trampolin og om sommeren kan badebassinet tages i brug her. I baghaven er der opført et mindre skur til haveredskaber, brænde og opbevaring. Til ejendommen er der også en dobbelt carport, så Jeres bil(er) kan holde i tørvejr og væk fra vejens trafik.

Ejendommen er beliggende centralt i Vordingborg med gå afstand til alle byens faciliteter og flere indkøbsmuligheder. Bymidten har et rigtig hyggeligt handelsliv med en bred vifte af forretninger, spisesteder, sportsfaciliteter samt natur -og kulturoplevelser, som fx. havnen, ruinterrænet og Gåsetårnet, Herfra er der også kort afstand til daginstitution, folkeskole og Vordingborg Gymnasium/Handelsskole samt Vordingborg Station.

Villaen fremstår pæn og indbydende og rummer en god entre med indbyggede skabe og plads til både overtøj og sko. Herfra er der adgang til ejendommens køkken, som har god med skabs - og bordplads samt udgik til baghaven. Ligeledes adgang til to gode stuer, en indrettet til spisestue med udgang til baghaven og en god vinkelstue med brændeovn og udgang til terrassen i forhaven. På 1. salen finder man ejendommens badeværelse og to gode værelser samt et mindre børneværelse eller kontor.

Fra entreen er der også nedgang til ejendommens kælder som har flere gode disp. rum. samt et toilet med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Her kan der både findes plads til et billardbord, en hjemmebiograf eller noget helt tredje. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi glæder os til at byde Jer indenfor!