Skebækvej 1, 4760 Vordingborg

Meget velholdt 1-plans villa på lukket vej i Ørslev

Er Jeres næste boligdrøm en 1-plans villa i et roligt kvarter? Eller hvad med en optimal planløsning og en indflytningsklar ejendom? Så bør I kigge lidt nærmere på denne villa på Skebækvej 1.

I bydes velkommen indenfor i et praktisk bryggers med klingegulv, bord- og opbevaringsplads samt plads til vaskesøjle. Stort, lyst og meget velholdt køkken med masser af skuffe - og skabsplads. Køkkenet er placeret i åben forbindelse med en dejlig stor stue, som både fungere som spisestue og dagligstue. Stuen har et dejligt lysindfald fra det store vinduesparti mod syd og terrassedøren. I de kolde måneder giver brændeovnen i stuen ikke kun varme, den er også med til at skabe en hyggelig atmosfære. Udover brændeovnen er der i stuen installeret en varmepumpe, som kan supplere med varme, når dette er nødvendigt. Fra fordelingsgangen/entreen finder man et oprindeligt, men pænt gæstetoilet, et nyere badeværelse med brus, to gode børneværelser samt et soveværelse.

Ejendommen er beliggende på en 963 kvm stor grund og ud over en dejlig stor græsplæne har ejendommen en skøn vestvendt terrasse, hvor solen vil skinne hele eftermiddagen og aftenen. Her kan frokosten eller aftensmaden nydes og mens de voksne spiser færdig, kan børnene lege eller spille bold i haven. Haven er omkranset af hæk, og der er låge på begge sider af huset ud mod den flisebelagte indkørsel, så hverken børn eller hunde kan løbe ud. På en stor del af tagfladen mod syd ligger der solcellen, som bidrager positivt til ejendommens elforbrug.

Fra Skebækvej er der gåafstand til alt lige fra Gåsetårnsskolen, indkøb, daginstitution, idrætsfaciliteter og off. transport mod både Vordingborg og Præstø. Ørslev er også det optimale valg, hvis man pendler hver dag, da der herfra kun er få minutters kørsel til motorvejsnettet, hvor København kan nås på ca. 1 time.

Velkommen på Skebækvej 1 - Vi glæder os til at byde Jer indenfor.