Granvej 27, Nedervindinge, 4760 Vordingborg

Stor flot et-plansvilla ved Vordingborg

Velkommen til Granvej 27!
Glæd Jer, for nu kan I sætte et perfekt punktum for boligjagten med denne skønne villa, der har alt hvad man behøver for at føle sig hjemme. I et roligt villakvarter bestående af lukkede veje og stisystemer ligger denne villa fra 1969, der er som skræddersyet til det gode familieliv. Ejendommen er ombygget i 1996 og løbende renoveret så den i dag fremstår moderne og indflytningsklar.

På en 735 kvm stor grund ligger denne gule murstensvilla i et plan. Villaen rummer 191 kvm og hele 5 gode værelser, det ene med egen walk-in garderobe samt egen indgang, et nyere badeværelse med brus og gulvvarme, et stort og funktionelt bryggers med adgang til badeværelse og udgang til haven. Stort lyst Vordingborg køkken med god spiseplads, lyse klinker, gulvvarme og udgang til overdækket terrasse med drivhus og videre ud til det skønneste gårdmiljø, som indbyder til afslapning, hygge, god mad og måske endda en skøn havefest. Gården vender nemlig mod syd, så solen vil skinne her, det meste af dagen. Køkkenet hænger fint sammen med den store lyse spisestue med indbygget "bar-hjørne", så hvis den danske sommer sviger, kan festen sagtens rykkes fra gården og indenfor. I åben forbindelse med, men i forskudt niveau findes dagligstuen/tv-stuen med brændeovn.

Ejendommen har ud over sine mange gode boligkvadratmeter et par rigtig gode udhuse, som kan bruges til mange formål. Her kan der laves slyngelstue, der kan være hjemmebiograf, hjemme fitness-rum eller noget helt andet. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Fra det bageste rum er der udgang til haven med nedgravet trampolin og græsplæne til boldspil og leg. Der er opført en carport på ejendommen som i dag bliver brugt til brænde og lidt opbevaring.
Prikken over i'et må være, at ejendommen ligger i det familievenlige kvarter i Neder Vindinge , hvor I finder alt, hvad en familie har brug for. Både indkøb, daginstitution og skole ligger inden for få kilometer.

Glæd Jer til at opleve denne skønne ejendom - Vi glæder os til at vise den frem!