Grævlingestien 5, Nyråd, 4760 Vordingborg

Et hjem, hvor der er plads til at LEVE.

Grævlingestien 5 - Meget mere end bare et hus. Denne ejendom har så meget at byde på - både inde og ude.

Ejendommen ligger på en stille villavej i det eftertragtede Nyråd. Herfra er der baghaven via låge adgang til Bakkebøllestien, som leder til Kulsbjergskole afd. Nyråd, daginstitution, flere fritidsaktiviteter, indkøb i den lokale Dagli' Brugs og ind til Vordingborg centrum. Stien er leder også til andre stisystemer som bl. a. guider en til vandet ved Vintersbølle Strand.
I ejendommen bydes man velkommen i entreen, herfra er der adgang til stort hobbyrum/værksted/bryggers med udgang til haven. Rummet er indrettet med masser af skabsplads, et praktisk rum, som de fleste børnefamilier vil være misundelig på! Fra entreen videre til fordelingsgang, hvor man finder gæstetoilet og et værelse på højre hånd. På venstre hånd træder man ind i et lyst og moderne TVIS-køkken fra 2020 som ligger i åben forbindelse med ejendommens "leverum". Ca. 80 kvm køkken, spisestue og dagligstue med brændeovn i åben forbindelse og med et fantastisk lysindfald fra det der tidligere har været en overdækket terrasse, men som nu er en integreret del af stuen. Herfra er der udgang til skøn, ugeneret terrasse.
Fra køkkenet er der endvidere et mindre bryggers med udgang til indkørslen og til fordelingsgang med badeværelse og 3 gode værelser, det ene med udgang til samme sydvendte terrasse som fra stuen.

Haven er passet og plejet og der er flere hyggelige terrasser rundt omkring i haven.Hvis vejret ikke lige er til det, kan man sidde i læ i drivhuset. Der er endvidere opført et skur på ca 23 kvm, her er både plads til haveredskaber, cykler og brænde. Ejendommen er tilmeldt fjernvarme, som forventes tilsluttet ultimo 2024. Ejendommen har solceller installeret på den sydvendte tagflade og der er opsat 16 amp. ladestik til el/hybrid bil i carporten. Herfra kan København nås indenfor en time og Vordingborg by på ca. 10 min.

Vil du også se nærmere på denne ejendom?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000, vi glæder os til at vise den frem!