Lilliendalsvej 21, 4735 Mern

Skøn stor villa i Mern

I 1917 blev denne skønne store villa, opført i Mern. Villaen ligger i udkanten af Mern by, op ad åbne marker og med en grund på 1.019 kvm. Ejendommen fremstår i dag med pudsede/malede facader, tegltag, gode vinduer og et effektiv varmesystem, hvor der kan vælges mellem naturgas eller pillefyr.

Boligen er indrettet med entre med god trappe til 1. sal. Stor lys og regulær opholdsstue med flot trægulv og flot "frithængende" brændeovn. Fra stuen er der videre adgang til lys skøn vinterhave/ekstra stue med udgang til have og sydvendt terrasse. Stort rummeligt køkken/alrum. Nydeligt brusebadeværelse. Baggang/bryggers med god plads til vaskemaskine m.v. Stort fyrrum med udgang til indkørsel. Endvidere disponibelrum med videre adgang til garage.

1. salen er med god repos, dejligt brusebadeværelse, stort soveværelse på 17 kvm, værelse på 14,5 kvm med trappe til lille hems. Fra dette værelse er der videre adgang til yderligere et værelse.

Mern er en velfungerende mindre by med egen købmand, velfungerende Borgerforening. Byen ligger centralt mellem kommunens 3 købstæder Vordingborg, Stege og Præstø med gode busforbindelser.

Kontakt VorBolig for nærmere oplysninger, ligesom vi naturligvis står til rådighed for en evt. fremvisning. Tøv ikke med at ringe.