Dybsøvejen 5, 4750 Lundby

Skøn villa i landlige omgivelser

Velkommen til Dybsøvejen 5

Drømmer du om en ejendom der er lige til at flytte ind i? Hvor alle de store projekter er klaret og du derfor ikke skal tænke på renovering de næste mange år? Så tag et kig på denne ejendom! Her har Sælger været hele vejen rundt - Lige fra taget og solceller til vinduer og køkken. Her er der brug en masse energi hen over de senere år, på at få denne ejendom til at fremstå flot, lys og særdeles funktionel - og nu klar til en ny familie.

Fra hoveddøren træder man ind i entreen, til venstre finder man ejendommens badeværelse med bruseniche som fremstår lyst og pænt samt tre gode værelser, to af dem med indbyggede skabe. Fra entreen er der også trappe til 50 kvm kælder som rummer et vaskerum samt et disp. rum til opbevaring. Fra hoveddøren og til højre er der adgang til ejendommens nyere køkken med integrerede hårde hvidevarer og induktions kogeplade. Køkkenet er i åben forbindelse med stor stue som både rummer opholdsstue og spiseplads. Herfra er der udgang til ejendommen skønne sydvendte terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen og som giver et fantastisk lysindfald i stuen. Terrassen indbyder virkelig til hyggeligt samvær med familie og gode venner. Her kan de lange lyse sommeraftener i den grad nydes fra. Ejendommen har endvidere 30 kvm garage.

Til ejendommen hører også et isoleret udhus/værksted på 70 kvm. Her kan alverdens projekter laves i tørvejr og der er god plads til både værktøj og haveredskaber. Haven og de resterende udenoms arealer er let beplantet og meget nemme at vedligeholde.

Fra ejendommen er der ca. 2,5 km til en af Danmarks bedste badestrande, Svinø Strand og ca. 5 km til Køng og Sallerup hvor hverdagens indkøb kan foretages. Endvidere er der ca. 25 min til både Vordingborg og Næstved.

Skal denne ejendom være din?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000, og vi står klar til at hjælpe dig.