Nykøbingvej 9, 4850 Stubbekøbing

En ejendom med en særlig histore.

Det er umuligt ikke at bemærke dette smukke og lidt specielle arkitektoniske murstenshus når man kommer kørende ad Nykøbingvej. Ejendommen er tegnet af arkitekt Vilhelm Tvede og har fra sin opførelse i 1897 fungeret som et lille hospital med 8 sengepladser indtil 1914 og har siden 1973 været i privat eje. Mange af de gamle fine detaljer er dog bevaret, bl. a. den flotte murede gavl mod vejen, det runde vindue ved flisegangen og rundingen over hoveddøren.

Ejendommen rummer 89 kvm bolig og 79 kvm erhverv, som i dag også bruges til beboelse. Entre med indgang fra begge sider, toilet, stort lyst spisekøkken, badeværelse med brus, et dejligt stort værelse, stor stue med pille ovn og 3 meter til loftet og et stort soveværelse i forskudt plan fra stuen.
Fra entreen er der endvidere trappe til 1. salen, hvor der er en fin repos og et værelse. Ejendommen har på 1. salen et uudnyttet areal som vil kunne laves til endnu et værelse. De gode erhvervs kvadratmeter giver at hav af muligheder for den kreative køber.

Fra stuen er der udgang til en skøn grund på 1.058 kvm. med et skur til opbevaring af haveredskaber, cykler og havemøbler, en overdækning, så man kan sidde i læ og tørvejr når duggen falder. Haven er let at holde med en stor græsplæne og enkelte træer samt lettere beplantning langs skellet mod naboerne. Haven vender "rigtigt" mod syd og man har derfor solen i haven fra morgen til aften.

Ejendommen er centralt placeret i Stubbekøbing med alt hvad man skal bruge i hverdagen indenfor kort afstand. Dette gælder både indkøb, daginstitution, skole og offentlig transport. Alt i alt en spændende ejendom, som har en masse historie bag sig, og som kan formes efter købers eget ønske.

Velkommen på Nykøbingvej 9!