Viemose Gade 24, 4771 Kalvehave

Charmerende ejendom i Viemose

Denne fine og charmerende ejendom er beliggende tæt på den smukke by Kalvehave. Her vil I være omringet af smuk natur og vand, ved Kalvehaves populære lystbådehavn med udsigt til Dronning Alexandrines bro. Indenfor en radius på 3 kilometer får I fodboldbane, daginstitution og mulighed for indkøb hos den lokale købmand.

Knap 15 kilometer til Stege by på Møn. Her vil et besøg i den gamle købstad give anledning til indkøb og shopping i gågaden, samt spise en god frokost ved én af deres mange caféer og restaurenter. Byen byder ofte på kulturoplevelser og god underholdning, herunder sommerens tirsdagsmarkeder. Endvidere er der ca. 15 kilometer til charmerende og hyggelige Præstø samt 18 kilometer til Vordingborg Centrum med station.

Indenfor bydes I velkommen i fin entre med flisegulv og god skabsplads til opbevaring m.m. Herfra fås der adgang til et nydeligt badeværelse med toilet, vask og brusekabine. Lille vaskerum. Stort køkken alrum med udgang til haven. Køkkenet er i lys træ og med hårde hvidevarer. Opholdsstue med god plads til møblering, samt lille læse/hyggekrog med vinduesparti ud mod haven.

1. salen er indrette med stor åben repos, hvor der snildt kan indrettes yderligere værelse.

Grunden er anlagt med indkørsel til hyggelig gårdsplads/forhave og gstor solid arage på 35 kvm. Have med flere blomster og træer.

Ejendommen opvarmes via brændeovn og El varme, samt har energimærke D.

Skal du være den kommende ejer af Viemose Gade 24?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000, eller e-mail: 4760@vorbolig.dk, og vi glæder os til at hjælpe dig med at få DRØMMEN i HUS.