Dalkærvej 18, Klarskov, 4760 Vordingborg

Lav offentlig vurdering og grundværdi = Lave ejendomsskatter

Klarskov er en skøn lille by, lidt nord for Vordingborg. Herfra kan du nemt komme til både Vordingborg og Næstved, både med bil og bus. Skal du mod København er der ca. 5 km. til nærmeste station i Lundby eller ca. 10 km. til motorvejen i Bårse. Klarskov byder på massere af frisk luft, dejlig natur, marker, dyreliv, legende børn og ikke mindst et lille bylaug, som hvert år arrangere alle former for arrangementer som fx. fastelavn, sommerfest og juletræstænding, hvor hyggen og det gode naboskab er i højsædet.

Ejendommen på Dalkærvej 18 er en stort og rummelig villa, med plads til både den store familie eller til dig, der ønsker at drive selvstændigt liberalt erhverv. Huset fremstår lyst og venligt og rummer en entre med særlig garderobeplads til jakker og sko. Herfra adgang til hyggeligt køkken med spiseplads. Hvis man drømmer om et stort køkken/alrum, kan der med fordel åbnes op til det tilstødende værelse. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Fra køkkenet er der endvidere adgang til fordelingsgang med adgang til et lyst badeværelse og to gode værelser samt udgang til bryggers/værksted med plads til vaskemaskine og tørretumbler, opbevaringsplads og praktisk bordplads og udgang til haven. I stueplan er der også en dejlig stor stue (som i dag bliver brugt til klinik) med vinkeltrappe til 1. salen. Erhvervsdelen kan nemt og på sælgers regning reetableres til almindelig hverdagsbrug. Husets 1. sal rummer en dejlig lys opholdsstue og to gode, store værelser. Taget og 1. salen er fra 2009 og alle vandrør til centralvarmen er fra 2023/2024.

Grunden er på 701 kvm,og opdelt i nem og overkommelig forhave i forbindelse med indkørsel. Haven er med græsplæne, rummeligt drivhus med god plads til både velduftende planter, grøntsager og krydderurter eller en god bog. Drivhuset kan også bruges, når duggen falder på de lyse sommeraftner og selskabet rykker fra den hyggelige terrasse og ind i varmen.

Ejendommen er opført i 1964. Opvarmes via oliefyr, og har et energimærke C.

En ejendom med et utal af muligheder - Velkommen på Dalkærvej 18!