Dalkærvej 18, Klarskov, 4760 Vordingborg

Dejlig villa beliggende i hyggelige Klarskov

Dalkærvej 18 er beliggende i Klarskov, en lille hyggelig by udenfor Vordingborg, på Sydsjælland. Roligt villakvarter med godt nabolag, hvor alle hjælper alle.
Klarskov bylaug inviterer til både fastelavn, sommerfest og juletræstænding. Området giver mulighed for at nyde naturen og den frie friske luft, med udsigt over de nærliggende marker. Fælles legeplads til byens børn. Knap 5 kilometer til god og velfungerende daginstitution og folkeskole fra 0. - 9. klasse. Gode busforbindelser herunder ordinær-/ og skolebus. 12 kilometer til E47 motorvej.

Indenfor en radius på 8 minutters kørsel får I her flere indkøbsmuligheder ved den lokale Coop365 Discount og Rema1000. Endvidere 8 kilometer til Vordingborg Centrum. Her vil et besøg i den gamle købstad give anledning til indkøb og shopping i gågaden, samt spise en god frokost ved én af de mange caféer og restauranter. Dejligt havneområde hvor man kan nyde en is. Byen byder ofte på kulturoplevelser og god underholdning for alle.

I bydes velkommen indenfor til ejendommens 181 kvm bolig.
Entre med særlig garderobeplads til jakker og sko. Herfra adgang til nydeligt køkken med gode hårde hvidevarer og spiseplads med plads til familien.
Via fordelingsgang får I adgang til tre gode værelser med gode møbleringsmuligheder, samt et stort badeværelse med fine neutrale fliser og stor brusekabine. Værksted på 25 kvm med vaskeplads, fyrrum og med udgang til haven.

På nuværende tidspunkt benyttes en del af ejendommen til erhverv/klinik, men kan nemt og på sælgers regning reetableres til almindelig hverdagsbrug. Husets 1. sal rummer en dejlig lys opholdsstue med plads til sofa-/tvarrangement, samt to gode store værelser.

Grunden er på 701 kvm, og opdelt i nem og overkommelig forhave i forbindelse med indkørsel. Haven er med græsplæne og rummer flere terrassemiljøer, hvor morgenkaffen kan nydes. Stor aflang kuppel drivhus med god plads og mulighed for hjemmedyrket agurker, tomater m.m.

Ejendommen er opført i 1964. Opvarmes via oliefyr, og har et energimærke C.

Skal denne ejendom være din?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000, eller e-mail: 4760@vorbolig.dk, og vi glæder os til at hjælpe dig med at få DRØMMEN i HUS.