Riddergade 11, 4760 Vordingborg

Dejligt byhus i hjertet af Vordingborg

Velkommen til Riddergade 11

Helt centralt i Vordingborg by finder i denne herlighed. Ejendommen er beliggende med gåafstand til lystbådehavn med flere restauranter og populær is-/og grillbar. Fantastisk udkig henover Storstrømmen, samt mulighed for kajaktur ved den lokale klub. Dejlig natur rundt om Oringe, samt kultur ved Vordingborg Slotruin og Danmarks Borgcenter. Endvidere kort afstand til Algade, hvor en frokost ved én af de mange restauranter og caféer vil være oplagt. Derudover mulighed for shopping og indkøb i de mange butikker, langs gågaden. God nærliggende folkeskole og daginstitutioner, samt flere fritidsaktiviteter til hele familien indenfor en radius på 3 kilometer.

Ejendommen står flot med sin hvidpudset/malede mursten, hvide vinduer og stor eternittag. Grunden er 446 kvm, fordelt i flisebelagt terrasse. Trappe op til terrasse med stort skur på 25 kvm til diverse haveredskaber m.m. Herfra lille have med lille græsplæne, urtehave med flere blomster og små træer. Små hyggelige udemiljøer på grundens areal.

Ejendommen rummer 131 kvm bolig. I bydes velkommen via lys entre. Herfra videre til fordelingsgang med nydeligt og velholdt bryggers med integreret vaskesøjle samt en masse bord-/og skabsplads. Rummeligt badeværelse med toilet, vask og brusekabine med fine grålige fliser. Stort lyst soveværelse med loft til kip, her synlige bjælker. Opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet. Her er plads til hhv. sofa-/ og spisebordsarrangement. Lyst og velholdt køkken med gode hårde hvidevarer og god plads til madlavning. Fra køkkenet får man udgang til lukket udestue med udgang til terrasse, hvilket indbyder til hyggeligt samvær og grillmad med venner og familien.

På 1. salen er der et repos med fordeling til tre gode store værelser med godt lysindfald og flere møbleringsmuligheder.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme, og har energimærke B.

Skal denne ejendom være din?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000, eller e-mail: 4760@vorbolig.dk, og vi glæder os til at hjælpe dig med at få DRØMMEN i HUS.