Masnedøvej 46, 4760 Vordingborg

Fantastisk villa med egen strandgrund

I det sydlige Vordingborg, på dejlige Masnedø, er denne fantastiske ejendom beliggende. Ekstravagant beliggenhed i første række til vandet. Her er I sikret dejlig udsigt over Storstrømmen med Farøbroen i horisonten. Ejendommen har egen strandgrund med mulighed for etablering af bade-/bådebro.

Villaen er opført i 1969, og er løbende blevet optimeret og vedligeholdt. I bydes velkommen via entre/bryggers. Lyst og praktisk bryggers med vaskesøjle og masser af skabsplads til diverse opbevaring. "Soveværelse" med indbygget garderobeskabe og god plads til møblering.

Via kort trappegang til stueplan, gives der adgang til hhv. nydeligt badeværelse med lyst vaskemøbel, toilet og brusekabine med glaslåge. Stort køkken med lyse elementer og gode hårde hvidevarer. Køkken i åben forbindelse med opholdsstue. Endvidere, dejlig stor spisestue med loft til kip og synlige bjælker. Stort dør- og vinduesparti med udgang til terrasse.

Via fin spindeltrappe får I adgang til husets 1. sal med hhv. værelse, og opholdsstue med skøn vandudsigt og udgang til stor træterrasse med stor vue over vandet..

Ejendommen er opdelt i indkørsel med port. Gårdsplads med værksted og fyrrum. Grunden er belagt med fliser, hvilket gør den nem og overkommelig. Overdækket terrasse til grill og spisende gæster én sommer aften.

Fra Masnedøvej 46 er der knap 3 kilometer til nærmeste indkøb, bibliotek, Rudolf Steiner-Skole og fitnesscenter. Endvidere små 6 kilometer til Vordingborg centrum. Her vil et besøg i byen give anledning til indkøb og shopping i gågaden, samt spise en god frokost ved én af deres mange cafeer og restauranter. Byen byder ofte på kulturoplevelser og god underholdning for alle.

EJENDOMMEN KAN LIGELEDES BRUGES SOM FLEXBOLIG