Platanvej 2, 4760 Vordingborg

Fin murstensvilla, centralt i Vordingborg by

Velkommen til Platanvej 2

Fin og nydelig rødstensvilla, beliggende i Vordingborg centrum. Her er gåafstand til byens faciliteter og adskillelse indkøbsmuligheder. Vordingborg bymidte byder på et rigtig hyggeligt handelsliv bl.a. med forretninger, cafeer, biograf, havnemiljø, sportsaktiviteter, natur- og kulturoplevelser. Endvidere, 5 minutter på cykel til daginstitution, folkeskole til 9. klasse samt gymnasium og handelsskole.

Grunden er 495 kvm, og opdelt i forhave med carport. Nem og overkommelig have. Haven ligger syd-vest vendt, hvilket giver god anledning til at nyde morgenkaffen under den overdækket terrasse.

Ejendommen rummer 95 kvm bolig fordelt i to plan, samt brugbar kælder. Indenfor bydes I velkommen via lys entre. Her er fordeling til badeværelse med toilet, vask og brus. Rummelig opholdsstue med god plads til møblering og udgang til haven, via mindre udestue med vindue- og dørparti. Lyst og åbent køkken i forbindelse med stuen. Hertil gode hårde hvidevarer og plads til spisearrangement.

1. salen rummer fordelingsgang, hvortil der gives adgang til 2 gode værelser.

Kælder med bryggers og vaskeplads, samt 3 disponible rum. God plads til hobby, opbevaring eller lignende. Fra kælderen, er der endvidere udgang til haven.

Ejendommen har energimærke C, og opvarmes via fjernvarme.

Skal denne ejendom være din? Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000, eller 4760@vorbolig.dk, og vi står klar til at hjælpe dig.