Lundby Hovedgade 86, 4750 Lundby

Stor bolig med mulighed for erhverv

Velkommen til Lundby Hovedgade 86 - En ejendom med et utal af muligheder!

Her får man ikke kun en arkitektonisk smuk bolig, her er muligheden også for at drive sit eget autoværksted, køreskole med tilhørende undervisningslokaler eller anden håndværksvirksomhed, hvor man har brug for lidt ekstra plads til større entreprenørmaskiner eller lager. Erhvervsdelen rummer hele 412 kvm. fordelt på værkstedet/garagen med 3,90m til loftet, to stenhøj lifte og plads til i alt 5 biler, fordelingsgang med adgang til badeværelse, tekøkken og et dips. rum, som nemt kan anvendes som kontor. Slutteligt gode lokaler med udstillingsvinduer ud mod Kaj Lykkes vej, som nemt kunne laves til kiosk med gode parkeringsmuligheder.

Villaen er opført i 1910 og er løbende blevet renoveret, så den fremstår pæn, velholdt og indflytningsklar. Hele 230 kvm fordelt på 2 plan. Stor entre med gæstetoilet og trappe til 1. salen, to gode store stuer, den ene med brændeovn, den anden med udgang til terrassen og have, hvor der er opført et hyggeligt orangeri med åben murstensgrill. Stort og lyst Vordingborg Køkken med masser af skabs- og bordplads, så hele familien kan være samlet når der laves mad. 1. salen er indrettet med tre gode værelser, et stort badeværelse med både brus og badekar.

Foruden boligkvadratmeterne er her også 115 kvm. kælder, som består af fyrrum til ejendommens pillefyr, vaskerum og tørrerum, samt flere disponible rum, som sælger bl.a. har indrettet til fitnessrum. Fra kælderen er der udgang til indkørslen på bagsiden af ejendommen. Herfra kan man både gå i haven og i værkstedet.

Ejendommen er beliggende centralt i Lundby. Herfra er der ca. 4 km. til motorvejens til/afkørsel 39 Bårse, 5 km. til Køng og den lokale Rema1000 samt kort afstand til daginstitution, skole, og Lundby Station med timeforbindelse til København. Fra Lundby er der ca. 10 min. til Vordingborg og 20 min. til Næstved.

Sælger giver yderligere kr. 100.000 i rabat, hvis ejendommen handles inden 31.12.2023.