Møllebakken 5, Tolstrup, 4735 Mern

Stor villa i smukke omgivelser på Sydsjælland

Velkommen til Møllebakken 5

Se dronefilm: http://dk-force.dk/mollebakken_5.mp4

I Tolstrup ved Mern, finder I denne fine og store villa. Ugenert naturrigt område med fantastisk udsigt over åbne marker. Fra adressen, ca. 3 kilometer til Mern med indkøbsmulighed i den lokale købmand. 4,5 km til god skole, indkøb, fodboldklub m.m. 6 km til motorvejen.

Ejendommen er opført i 1912, og er med årene løbende blevet vedligeholdt og moderniseret. Grunden er på 821 kvm, og opdelt i forhave med flisebelagt indkørsel og garage på 23 kvm. Gode udearealer. Hyggelig have med beplantning og græsplæne. Hertil nordvendt overdækket terrasse med mulighed for grill og hyggeligt samvær med familien.

Ejendommen rummer 235 kvm bolig. Indenfor bydes der velkommen via lys entre/fordelingsgang med fin vaskeplads og garderobe. Herfra gives der adgang til 2 gode værelser, nydeligt badeværelse med toilet, vask og bad, TV-stue med udgang til haven, samt stort lyst køkken med god plads til spisearrangement til hele familien. Fra køkkenet direkte adgang til mellemgang til et disponibelt rum.

På husets 1. sal får vi adgang til stor lys opholdsstue med brændeovn og god plads til møblering. Endvidere, 2 store værelser og et fint toilet.

Ejendommen har energimærke C, og opvarmes via pillefyr. Ejendommen er p.t. udlejet men Lejer har opsagt til fraflytning 01. juni 2024.

Skal denne ejendom være din?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000, og vi står klar til at hjælpe dig, med at få DRØMMEN i hus.