Lovvej 4, Mogenstrup, 4700 Næstved

Skøn charmerende villa i Mogenstrup

Murermestervilla fra 1916, gennem moderniseret og beliggende centralt i Mogenstrup. Tæt ved indkøb, 200 meter til golf-klub, 150 meter til skov og skøn natur. Mogenstrup er en velfungerende by med skole, indkøb og god adgangsvej til motorvej samt Næstved. Byen er beliggende naturskønt med masser af skov og åbne marker omkring denne.

Villaen rummer 128 kvm bolig fordelt på 2 etager. Endvidere 80 kvm god brugbar kælder. En hyggelig have på 723 kvm med store træer fuldender indtrykket af en indflytningsklar villa. Boligen er moderniseret i 2010 bl.a. med nye vinduer, nyt køkken, nyt bad og ny-indrettet 1. sal.

Fra boligens entre er der en god trappe til husets 1. sal. Endvidere adgang til stort køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstue. Køkken/alrum er med flotte skabe, alt i hårde hvidevarer, masser af lysindfald fra sydvendte vinduer. Stor (36 kvm) hyggelig opholdsstue med flotte trægulve
1. salen er indrettet med repos/fordelingsgang med skabe, nydeligt badeværelse, indrettet i stil med huset. Soveværelse på ca. 12 kvm, værelse med chamrerende kvist på ca. 10 kvm samt stort værelse på 12 kvm samt hyggelig hems. Alle værelser er med skabe. På 1. salen er der masser af lysindfald fra skråvinduer, kvist m.v.
God brugbar kælder med udvendig adgang. Her er bryggers/fyrrum med plads til vaskemaskine m.v. Gode store disponible rum med vinduer ud mod terræn.

Stort godt udhus/værk på 24 kvm.

Hvis dette dejlige hus kan friste, så tøv ikke med at kontakte VorBolig på tlf. 5535 0000 eller mail 4760@vorbolig.dk