Stationsvej 6, 4760 Vordingborg

Ejendom til salg i dejlige Masnedsund, tæt på vand

Stationsvej 6 er beliggende i Masnedsund, centralt i Vordingborg By. Tæt på folkeskole, daginstitution, indkøb, bibliotek, flere sports og fritidsaktiviteter, samt dejlig natur og Sydhavnen med udsigt til Masnedø. Endvidere, knap 2 kilometer til Vordingborg Station og bymidte.

Villaen er opført i 1900 og har en en stor have på 866 kvm. Grunden er opdelt med nem sydvendt forhave og indkørsel med carport og redskabsskur. Stor have med flisebelagt terrasse med fin mulighed for havespil og grillhygge med familie og venner.
Boligen har lidt ufærdige projekter og "trænger til lidt kærlighed".

Ejendommen rummer 94 kvm bolig, fordelt på 2 etager. Indenfor tilbyder boligen på en lys entre med trappe til 1. sal og fin plads til overtøj. Herfra adgang til dejlig lys sydvendt opholdsstue med god plads til møblering. Mellemgang der giver adgang til stor lyst badeværelse med toilet, vask og brus. Vaskeplads/bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Herfra udgang via træskogang til haven. Køkken med plads til spisearrangement. Vordingborg køkken fra 2005 med fine hårde hvidevarer.

Husets 1. sal og entre er nyere renoveret. Indrettet enkelt med fordelingsgang med hhv. adgang til nydeligt børneværelse samt stort soveværelse.

Ejendommen har energimærke D, og opvarmes med fjernvarme.

Skal denne ejendom være din?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 eller send os en mail på 4760@vorbolig.dk, og vi glæder os til at hjælpe dig med at få DRØMMEN i HUS.