Bymandsstræde 4, Kastrup, 4760 Vordingborg

Fin ejendom i Kastrup, tæt på Vordingborg By

TILBUD MODTAGES

På en lukket villavej i Kastrup, på Sydsjælland, er denne fine ejendom beliggende. Kort cykelafstand til skole, daginstitution,. Små 3 kilometer til Vordingborg Bymidte med station, DGI Huset Vordingborg med svømmehal, bibliotek, fitness center, kultur- og naturoplevelser, gymnasium m.m. Endvidere mulighed for større indkøb, cafe- og restaurantbesøg samt shopping langs byens Algade.

Ejendommen er opført i 1936, og beliggende på en grundareal på 690 kvm. Flisebelagt forhave med overdækket dobbelte carport. Videre adgang til dejlig udestue på 34 kvm, hvilke giver anledning til hyggeligt samvær med venner og familie. Endvidere værksted med gode muligheder, hertil god opbevaring og plads til hobby.

Sydvendt flisebelagt terrasse i forlængelse med nydelig kvadratisk have. Haven står velholdt med fin beplantning, blomsterbed og træer, samt drivhus. Forenden af haven er der stort dobbelt skur med plads til haveredskaber, cykel, grill m.m.

Indenfor rummer ejendommen 127 kvm bolig, og er indrettet med lille entre. Her videre til husets fordelingsentre, hvilke giver adgang til henholdsvis nydeligt badeværelse med toilet, vask og brus, samt vaskemaskine og god skabsplads. Stor vinkelformet stue med god møbleringsmulighed og dejlig lysindfald fra haven. Stuen er i forbindelse med husets køkken. Et ældre pænt køkken med god skabsplads og hårde hvidevarer. Her endvidere plads til mindre spiseplads.

På huset 1. sal er der et repos med skabsplads, og mulighed for lille kontorplads. Herfra adgang til et lille værelse, samt et stort værelse.

Ejendommen har energimærke D, og dens primære varmekilde er elvarme. Endvidere er der i stuen monteret en varmpumpe. Der er endvidere fibernet i ejendommen.