Skovvænget 3, Lov, 4700 Næstved

144 kvm parcelhus i dejligt villakvarter

Er du på udkig efter et indflytningsklart parcelhus med god plads til den moderne børnefamilie?

Ejendommen er beliggende på lukket villavej i byen Lov, på Sydsjælland. midt mellem Næstved og Vordingborg. Der er ca. 2 kilometer til Mogenstrup. Her er mulighed for folkeskole, daginstitution, sportshal med indendørs og udendørs idrætsfaciliteter, dejlig golfbane m.v.

Ejendommen er fra 1965, og beliggende på 949 kvm stor grund. 112 kvm velindrettet bolig, hertil 32 kvm lukket garage med plads til bil og opbevaring af cykler, haveredskaber m.m. Fint udendørs areal med god plads til leg og aktivitet i haven. Syd-vest vendt flisebelagt terrasse med mulighed for grillhygge med familien. Fra terrassen adgang til mindre udestue, hvor aftenkaffen kan nydes.
Huset er indrettet med indgang i forbindelse med rummelig fordelingsgang. Herfra adgang til huset første værelse. Fyrrum med vaskeplads. Nydeligt badeværelse med toilet og brus. Gulvvarme på badeværelset. Lyst køkken med gode hårde hvidevarer. Fint børneværelse. Stort soveværelse med indbygget garderobeskabe. Dejlig lys opholdsstue i forlængelse med spiseplads. Fin plads til møblering, og med udsigt til haven.

Opvarmning sker ved centralvarme med nyere pillefyr.

Kontakt VorBolig for nærmere oplysning og fremvisning. Ring tlf. 5535 0000.