Ørslevvej 265, 4735 Mern

Rødstensvilla i Mern med masser af ekstra plads

Går du med drømmen om en god murstensvilla med mange ekstra kvadratmetre at boltre sig på?

Ørslevvej 265 er beliggende i Mern, på Sydsjælland. Tæt på folkeskole, daginstitution, lokal købmand, forsamlingshus, 12 kilometer til hhv Vordingborg og Præstø, hvor der er mulighed for større indkøb, shopping, cafe- og restaurantbesøg, station, bibliotek, kultur- og naturoplevelser m.m.

Ejendommen er opført i 1943, og løbende blevet moderniseret, hvilket gør den indflytningsklar. Grunden er på 1426 kvm, og opdelt i forhave med god indkørsel. Gårdsplads med adgang til stor garage, værksted med lift og festlokale med bar på 240 kvm. Endvidere adgang til lukket have og flisebelagt terrasse med fin mulighed for havespil og grillhygge med familie og venner.

Boligen rummer 132 kvm bolig, og indrettet med entre med dejlig lofthøjde. Adgang til fint køkken med gode hårde hvidevarer og plads til mindre spisearrangement. Stort bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og god opbevaringsplads. Adgang til lille kælderrum på 11 kvm. Her er god plads til diverse opbevaring og tilhørende kummefryser. Stort badeværelse med toilet, brusebad samt boblebad, med mulighed for ren afslapning.
Endvidere adgang fra entreen. Lille toilet med vask, trappe til husets 1. sal, og direkte adgang til stor rumlig opholdsstue med spiseplads og pilleovn.

På husets 1. sal er der en lys fordelingsgang. Rummeligt soveværelse og to dejlige værelser med ovenlysvindue og hems, hvilke giver værelserne charmende ekstra kvadratmeter.

Ejendommen opvarmes med centralvarme, og har energimærket D.

Skal denne ejendom være din?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 eller e-mail: 4760@vorbolig.dk, og vi glæder os til at hjælpe dig, med at få DRØMMEN i hus.