Ugledigevej 9, 4720 Præstø

Flot moderniseret villa i Ugledige

Indflytningsklar villa med plads til hele familien.

I skønne Ugledige på Sydsjælland, møder vi denne flotte, moderniserede og yderst velholdte ejendom.
Ugledige er en lille hyggelig landsby med få husstande og en lille dagligvarebutik. Skolebus til Præstø og 10 minutter til hhv. Vordingborg og Præstø. Endvidere byder området på dejlig natur i skoven med Ugledige sø.

Ejendommen er opført i 1902, og præsenterer sig med nydeligt bindingsværk og nyt tag tegltag fra 2018. Beliggende på 793 kvm grund, som følgende er opdelt med to indkørsler med god plads til bil, cykler og trailer. Hyggelig sydvendt gårdsplads i forlængelse med stor lukket have. Have med dejligt stort drivhus, nedgravet trampolin samt to træskure. Her plads til diverse haveredskaber, grill m.m.

Ugledigevej 9 rummer 156 kvm bolig, Den er indrettet med lys fordelingsentre, hvilket giver adgang til fint badeværelse med toilet, vaske og glasbruseniche. Nydeligt bryggers med god opbevaringsplads, samt udgang til skøn ugenert og sydvendt flisebelagt terrasse.
Fantastisk opholdsstue med masser af lys. I åben forbindelse til stort lyst køkken, som endvidere er husets centrum. Køkken med gode hårde hvidevare, plads til spisende gæster og direkte udgang til flisebelagt gårdsplads.

På husets 1. sal er der 4 gode værelser med god størrelse. Det ene værelse benyttes pt. som et gennemgangsværelse. Dejlig lofthøjde, flot trægulv og godt lysindfald. Et større badeværelse med toilet, vask og bruseniche.

Ejendommen opvarmes ved varmpumpe og har energimærke C.

Skal denne ejendom være din?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 eller e-mail: 4760@vorbolig.dk, og vi glæder os til at hjælpe dig, med at få DRØMMEN i HUS.