Elmevej 19, Ørslev, 4760 Vordingborg

Hyggelig villa på blind villavej i Ørslev

Dette skønne hus er beliggende i roligt villakvarter i Ørslev, tæt på skole, daginstitution samt mulighed for indkøb og diverse sportsaktiviteter.

Ejendommen på 154 kvm, fordelt på 2 etager. Beboelsen indeholder en fin entre med adgang til toilet med badekar. Fint køkken med keramisk komfur og udsigt til haven. Fra køkkenet af kommer man til et fint værelse samt et vaskerum med indbygget garderobeskabe. Herfra udgang til overdækket/lukket terrasse + skur. I stueplan endvidere en stor vinkelformet stue med fin mulighed for møblering. Fra stuen får man samtidig adgang til endnu et værelse, samt husets 1. sal via en fin spindeltrappe.

På husets 1. sal er der en fin opholdsstue med tilhørende balkon, hvor man roligt kan nyde udsigten henover lokalbyen og den omkringliggende natur. Derudover er der på 1. salen 2 gode værelser, samt husets badeværelse med toilet og bruseniche.

Udenfor er der en hyggelig have med blomsterbed, brønd, te-hus og drivhus, som giver havens udeareal en hyggelig stemning. Derudover er der en god flisebelagt terrasse med murstensbygget pejs. Forhaven er fin og indbydende med beplantning og flisebelagt indkørsel og carport.

Skaber denne bolig videre interesse, så er du/I mere end velkommen til at kontakte os på 55 35 00 00 eller skrive os en mail på: 4760@vorbolig.dk