Krægestræde 9, 4760 Vordingborg

Charmerende byhus midt i Vordingborg

Moderniseret byhus i 2 plan. Beliggende på rolig vej, midt i Vordingborg med en grund på 620 kvm. Huset er opført i røde mursten med tegltag, nyere vinduer, fjernvarme og flot Energimærke.

Her giver 130 kvm bolig, mulighed for at bo "nemt og bekvemt". Superlækre køkken og bad, nem solrig have og tæt ved alle byens faciliteter. Uanset om det er indkøb, daginstitutioner eller skole.

Boligen er indrettet med hyggelig entre med trappe til underetage, super flot køkken med god skabsplads og mulighed for lille spiseplads. 2 lyse og sammenhængende suter på hhv. 19 og 12 kvm. flotte trægulve og fine hvide lofter.
Underetagen er indrettet med 2 gode værelser på hhv. 7 og 12 kvm. Praktisk bryggers og vaskerum. Stort nyere flot badeværelse med stor bruseniche, flotte fliser m.v. Fra underetagen er der udgang til udestue og videre ud til terrasse og og hyggelig have.

Mod gaden er der plads til 2 biler. Endvidere skøn ugenert terrasse. Haven er nem og charmerende med bl.a. et lille hyggeligt havehus samt garage/udhus.