Nybygade 14, 4793 Bogø By

Stor spændende ejendom på Bogø

292 kvm spændende bolig, beliggende i Bogø By og med et samlet grundareal på 2.099 kvm. Huset er opført i 1975 med grov-pudsede facader, cementtagsten fra 2012, pillefyr m.v. Huset har i et par år været udlejet, hvorfor hhv stueplan og 1. sal, hver for sig, kan fungere som selvstændige boliger/lejligheder. Ejendommen er således pt opdelt i 2 bolier, hvoraf stuen står ledig pr. 01. oktober og 1. salen bliver efterfølgende ligeledes ledig. Der er pillebrændeovn samt varmepumpe på begge etager.

Hovedhuset indeholder 157 kvm bolig i stueplan plus 135 kvm på 1. sal. Det er indrettet med entre, meget stort køkken/alrum med udgangs til terrasse. Fra alrum er der via dobbeltdør adgang til ca 40 kvm stor opholdsstue. Mindre værelse/kontor med udgang til terrasse. Stort værelse samt godt praktisk bryggers. Fordelingsgang samt flot marmor-brusebadeværelse.
1. salen er indrettet med stor stue i åben forbindelse med køkken/alrum. Dejligt stort lyst badeværelse. 2 almindelige værelser samt et stort værelse. Stor ekstra stue eller soveværelse med udgang til altan.

Sidebygning (nr. 14B) er udlejet, hvilket køber skal respektere. Disse 103 kvm er indrettet som en Dojo med en lille beboelsesdel. årlig lejeindtægt kr. 48.000

Hovedhus og sidebygning har hvert sit parkeringsareal og grunden er opdelt til de 2 bygninger. Forhør nærmere ved VorBolig om lejekontrakt m.v.

For besigtigelse af ejendommen bedes I kontant VorBolig.