Kodrivervej 2, Kostræde Banker, 4750 Lundby

150 kvm skøn velholdt villa

Yderst velholdt et-plansvilla, opført i 1986 og beliggende på 803 kvm stor grund. Villaen er opført i rød-/brunesten med cementtegl. Den er beliggende i hyggeligt samfund tæt ved Dybsøfjorden, og midt mellem Vordingborg og Næstved og med 6-7 km til super god badestrand. Der er 1 km til Rema1000 og 5,5 km til Lundby Station med timedrift mod Kbh.

Huset kan ligeledes bruges som FlexBolig (fritidshus).

Ejendommen har et meget fornuftigt energiforbrug, med såvel solceller, pillebrændeovn og elvarme. Beregnet udgift ca. 10.000 kr p.a.

Boligen er indrettet med praktisk bryggers-/fyrrum. Stor lys entre med klinkegulv. Herfra videre adgang til flot lyst køkken i åben forbindelse med alrum/spisestue, her er ligeledes klinker. Stor vinkelstue (tilbygget i 2006) med loft til kip og store ovenlysvinduer. Pillebrændeovn placereret strategisk centralt i huset. Fra stuen og alrum er der udgang til skøn sydvendt terrasse med stor markise. Voksenafdeling med soveværelse med udgang til have. Lækkert brusebadeværelse. 2 gode børneværelser hver på 10 kvm, med indbyggede skabe. Nydeligt brusebadeværelse umiddelbart herved.

Til huset hører god garage ombygget med stort værksted samt gæsteanneks/hobbyrum. Stort lækkert drivhus der bruges som udestue. Almindeligt haveskur samt drivhus. Meget velholdt have og dejlige terrasser.

Hvis dette har vækket Jeres interesse, så kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 for aftale af fremvisning.