Rørkærvej 27, Ørslev, 4760 Vordingborg

Stor rummelig villa i Ørslev

Ejendommen er beliggende i roligt villakvarter i Ørslev, tæt på skole, daginstitution, fritidsaktiviteter, kirke, pizzaria og restaurant, samt indkøbsmuligheder i Coop365 Discount og Netto. Fra Ørslev er der 5 minutter til motorvejen mod Kbh.

Ejendommen fra 1946, ombygget i 2000, rummer 154 kvm bolig fordelt på 2 etager, samt 30 kvm kælder. Flisebelagt indkørsel med carport + 10 kvm haveskur. Fin for- og baghave med rig mulighed for diverse havespil med venner og familie.

Boligen er indrettet med fin entre med adgang til huset første værelse med god lofthøjde og dertil lysindfald. Mellemgang med trappe til husets 1. sal. Stort badeværelse med bruseniche, toilet og vask, samt lille garderoberum til overtøj, sko m.m.

Endvidere adgang til huset opholdsstue, som pt. er indrettet med ekstra værelse. Dejligt køkken med spiseplads samt udgang til haven. Charmerende køkken med spiseplads og udgang til have.

Husets 1. sal er indrettet med fin fordelingsgang, som giver direkte adgang til to gode værelser.

I ejendommen er der centralvarme. Der er mulighed for tilkobling af fjernvarme.

Ørslev ligger knap 5 kilometer fra Vordingborg By. Her er mulighed for shopping, indkøb, Cafe- og restaurantbesøg, frisør, svømmehal, bibliotek, havn, natur, kulturoplevelser, station m.m.

Har denne ejendom vakt din interesse? Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 eller e-mail: 4760@vorbolig.dk, og vi står klar til at hjælpe dig, med at få DRØMMEN i hus.