Boulevarden 11, 4840 Nørre Alslev

Stor dejlig villa med skøn have

Boulevarden 11 er en solid rødtensvilla fra 1955. Den er beliggende i lille hyggelig landsby, Øster Kippinge, på Falster. Tæt på dejlig natur. 4 kilometer til Nørre Vedby med mulighed for skole og daginstitution. Endvidere knap 6 kilometer til Nørre Alslev og 20 kilometer til Nykøbing Falster By

Villaen erblevet vedligeholdt samt moderniseret, hvilke gør at ejendommen står i pæn og ordentlig stand. Boligenrummer 177 kvm bolig plus 67 kvm kælder, fordelt på 3 etager. Indenfor tilbyder ejendommen en fin entre med god plads til fod-/ og overtøj. Herfra adgang til huset første badeværelse med toilet, vask og brus.

Dejlig spisestue/alrum med vinduesparti mod haven, samt udgang til flisebelagt terrasse. Fra spisestuen direkte adgang til stor opholdsstue med god mulighed for møblering. Dejlig lys udestue på 35 kvm med udgang til haven. Fra spisestuen, endvidere adgang til ældre køkken med hårde hvidevare.

Fordelingsgang med direkte adgang til stort soveværelse med god skabsplads, fint værelse samt stort badeværelse med badekar, brus, vaske og toilet. Endvidere vindeltrappe til huset lyse 1. sal,. Denne er pt indrettet til lyst atelier. Et dejligt lyst rum med fin mulighed for spillerum, hobby m.m.

Kælder på 67 kvm. Fyrrum pillefyr, udgang til haven. Værksted, vaskerum samt disponibelt rum med god plads til diverse opbevaring.

Ejendommen har en stor hyggelig sydvendt have på 2.951 kvm, hvilke giver god mulighed for diverse havespil, lej og spil. Fin lille flisebelagt terrasse med mulighed for grillhygge med venner og familie. Lang indkørsel til stor åben gårdsplads med carport til bil samt skur til haveredskaber, cykler m.m.

Ejendommen opvarmes med centralvarme, og har energimærke D.

Skal denne ejendom være din?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 eller e-mail: 4760@vorbolig.dk, og vi glæder os til at hjælpe dig, med at få DRØMMEN i hus.