Ugledigevej 38, Ugledige, 4720 Præstø

En spændende perle midt i den skønneste natur

Her er mulighed for at få en stor og super spændende bolig på 267 kvm fordelt på 2 plan. Skøn have på 3.238 kvm incl. en selvstændig grund på 1.233 kvm(som evt. kan sælges fra). Alt dette beliggende midt i Ugledige på Sydsjælland. I byen er der 32 husstande og en lille brugs. Skolebus til Præstø og 10 minutter til hhv Vordingborg og Præstø.

Stueetagen på 150 kvm, er som at træde ind i en tidslomme med gamle og bulede plankegulve, trælofter, synligt bindingsværk m.v. Huset er indrettet med entre med flisegulv. Nydeligt brusebadeværelse med fliser. Praktisk bryggers. Hyggeligt spisekøkken med gammelt brændekomfur, udgang til skøn ugenert terrasse. Charmerende mellem-/spisestue med petroleumsovn. Fint værelse på 13 kvm. Kæmpe vinkelstue på ca 60 kvm, masser af vinduer og dobbeltdør ud til haven.Tidligere værelse der nu er lavet til trapperum til 1. sal.

I år 2008 er der ny-indrettet en hel 1. sal på ialt 117 kvm. Denne er indrettet med 2 gode børneværelser, hver på knap 12 kvm. Stort dejligt soveværelse på 17 kvm. Garderoberum samt nydeligt brusebadeværelse. 1. salen er med flotte massive fyrretræsgulve, loft til kip med synlige hanebånd samt flotte karnapper med fedt lysindfald.

Ejendommen der kan bruges såvel som helårsbolig som flexbolig, ligger i et af Danmarks naturskønne områder. Der er et fantastisk miljø med flot sø, stor dejlig skov m.v. Der er ikke langt til hverken motorvej, Michelin-Restaurant eller andet. Ligesom Præstø har en yderst velfungerende privat-skole, skøn lystbådehavn og et pragtfuld købstadsmiljø.

Kontakt venligst VorBolig på tlf. 5535 0000 for flere oplysninger eller aftale af besigtigelse.