Kuskevej 6, 4760 Vordingborg

Stor flot villa centralt i Vordingborg

Moderniseret villa på i alt 191 kvm i 3 etager. Opført i røde sten med nyt tag, nyere vinduer, god isolering m.v. Flot Energimærke C.

Ejendommen er oprindelig opført i 1938 og ligger centralt i det vestlige Vordingborg med gå-afstand til Stationen samt skov og dejlig natur. Cykle-afstand til skoler, indkøbs- og handlemuligheder m.v. Huset har et boligareal på 120 kvm plus 71 kvm super god kælder/underetage som nuværende ejer benytter fuldt ud. Nem sydvest vendt have på 460 kvm med gode terrasser og udestue.

Boligen er indrettet med god entre med adgang til nydeligt gæstetoilet. Mellemgang med trappe til 1. sal samt underetagen. Stort lyst køkken alrum på over 22 kvm. Herfra udgang til skøn udestue (18 kvm) og videre ud til 14 kvm stor hævet terrasse. Lyst opholdsstue på over 30 kvm med flotte plankegulv og biopejs.
1. salen er indrettet med nydeligt brusebadeværelse. 3 rigtig fine børneværelser alle på ca 12 kvm.
Underetagen/kælderen er indrettet med godt praktisk bryggers/vaskerum med udgang til have. 2 store disponible rum og godt kontor. Her er også indrettet nyt lækkert badeværelse med kar.

Der er klargjort til ladestation til el-bil, der er fjernvarme mv.

Lyder dette som en villa der kan friste Jer, så tøv ikke med at kontakte VorBolig for aftale af fremvisning.