Pallesvej 63, 4750 Lundby

Dejligt parcelhus i Lundby

I dejlige Lundby finder I dette nyere parcelhus fra 1987. Lundby er en velfungerende Stationsby med timedrift til København (ca. 1 time med tog). 10 minutter til motorvej i Bårse. Lundby har daginstitutioner, dejlig skole, idrætsforeninger m.v.

Huset ligger på 912 kvm nem grund, for enden af blind villavej og med have op til åben mark. Området er ellers udbygget og fremtræder pænt og nydeligt.

Dette skønne hus er perfekt til den lille familie med god lille entre, 3 gode værelser (alle over 10 kvm), stort lyst køkken i åben forbindelse med alrum og opholdsstue. Fra stuen udgang til have. Lyst brusebadeværelse med pæne klinter. Praktisk bryggers med skabe og hårde hvidevarer.

Der er godt naturgasanlæg (2015) og god isolering. Nye vinduer og døre (vedligeholdelsesfri træ/alu), monteret efter seneste Energimærke. Derfor meget lavt varmeforbrug. Radiatorer i værelser og gulvvarme i resterende del.

Ejendommen har også carport med tilhørende redskabsskur og en stor flot åben have med masser af plads. Fibernet er indlagt i ejendommen.

Kontakt VorBolig for aftale af besigtigelse.