Næstvedvej 24, 4760 Vordingborg

Charmerende byhus centralt i Vordingborg

Flot velholdt byhus i den vestlige del af Vordingborg. Tæt ved Station, Seminariet mv. Huset er oprindeligt opført i 1903 og er løbende mooerniseret, så det nu fremstår velholdt og indflytningsklart. Huset ligger på en 250 kvm grund og opvarmes med fjernvarme med en fornuftig varmeøkonomi.

Boligen er indrettet med entre med trappe til 1. sal. Ny-moderniseret gæstetoilet. Lækkert nyt brusebadeværelse med lyse fliser og skabe. Stort køkken/alrum med god skabsplads, pæne hårdehvidevarer og videre adgang til baghus/bryggers. Fra køkken er der ligeledes adgang til 25 kvm stor opholdsstue-/spisestue med masser af lys-indfald.
Baghus er nu indrettet med praktrisk bryggers med udgang til skønt gård-miljø. Bageste del er indrettet til soveværelse (ikke godkendt).

1. salen er med stor arbejdsrepos, som nemt kan inddrages til ekstra værelse. Yderligere fint værelse på ca 14 kvm.

Gård-miljø er belagt med faste sten. Der er overdækket areal til cykler eller lignede, ligesom der er redskabsskur samt carport.

Så hvis et hus midt i byen, der er nemt at passe, er dette måske en mulighed. Kontakt VorBolig for aftale af besigtigelse.