Vordingborgvej 7, 4773 Stensved

178 kvm stor villa i Stensved

I hyggelige Stensved, lidt uden for Vordingborg, finder I denne fine ejendom, beliggende med have direkte op til fantastisk naturområde (Kulsbjerge). Ejendommen ligger 5 minutter fra Motorvej til København og 5 minutter fra god skole og gode indkøbsmuligheder.

Villaen indeholder: dejligt sort bryggers/vaskerum (med udgang til gårdsplads) som åbner op til et åbent lyst køkken med god stor spiseplads-/alrum. Lys og velindrettet stue med god plads til såvel TV-stue som spisestue. Fra stuen er der udgang til skøn sydvendt udestue med pejs, hvor man føler at sidde direkte ude i haven. Lækkert stort lyse badeværelse med brus.

Den oprindelige entre har trappe op til 1. salen, som er med 2 store lyse værelser (mulighed for opdeling) samt nydeligt brusebadeværelse.

Til ejendommen hører stort fyrrum/værksted med fast brændelsfyr. Herfra videre adgang til ca 35 kvm stor skur til brænde m.v.

Udenfor finder I en lang flot forhave med masser af god plads samt en hyggelig have-pavillion. God gårdsplads samt baghave med godt skur, driv-hus og højbede. Baghaven åbner op mod Kulsbjerg - som er et fantastisk naturområde.

Hvis det vækker Jeres interesse, så kontakt VorBolig for nærmere oplysning eller aftale af besigtigelse. Ring 5535 0000.