Boulevarden 3, 4760 Vordingborg

173 kvm hus og 60 kvm værksted, centralt i byen

Vil man bo i Vordingborg, nemt og med kort afstand til det hele så er denne ejendom en god mulighed. Villaen er gennemrenoveret de senere år og fremstår med filsede facader, nyere tag og vinduer, fjernvarme m.v. Der er i alt 173 kvm under tag, hvor de 64 kvm er en uhyre god og brugbar underetage. Endvidere er der 60 kvm værksted i god stand, hvorfra man kan drive lettere erhverv eller blot have plads til at dyrke sin hobby.

Villaen er indrettet med hyggelig entre med trappe til såvel 1. sal som kælder. Flot hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer. Herfra udgang til solrig syd-/vestvendt terrasse og gårdmiljø. Fra køkken er der adgang til 2 charmerende og sammenhængende opholdsstuer.

1. salen er med loft til kip og flotte synlige bjælker. Et lækkert kæmpe soveværelse med udgang til altan med udsigt over byens tage. Super flot brusebadeværelse.

Underetagen er indrettet med flot brusebadeværelse, 2 store disponible og brugbare rum med godt lysindfald m.v. Stort regulært bryggers og vaskerum.

Værkstedet er indrettet med stort arbejdsrum samt mindre kontor/lager. Herfra trappe til stort opbevaringsloft.

Her slipper I for havearbejde, men til gengæld giver terrasse og gård fantastiske mulighed for afslapning og fred og ro.

Ring til VorBolig på 5535 0000 for aftale af besigtigelse eller spørgsmål.