Peter Linds Vej 5, 4760 Vordingborg

Flot velholdt bolig med super beliggenhed

Yderst velholdt og velbeliggende villa i det østlige Vordingborg. Peter Linds Vej er beliggende i et af de mest populære områder i byen. Man bor praktisk taget i gå-afstand (sti-system) til alt. Indenfor 1 km findes lystbådehavn, skov, Uddannelsesinstitutioner, DGI huset med svømmehal, sport m.v. 2 km til Vordingborg Station.

Ejendommen er opført i 1979 i gode materialer, og kun haft samme ejer siden. Der er et bebygget areal på i alt 182 kvm, der indeholder 122 kvm bolig, skøn udestue på 24 samt integreret garage på 36 kvm.

Boligen er indrettet med central entre/fordelingsgang. Nydeligt gæstebadeværelse. 2 pæne værelser samt soveværelse med udgang til terrasse. Stort flot brusebadeværelse fra 2005, med flotte fliser og inventar. Flot kvalitetskøkken fra Svane (2005) med flisegulv, god spiseplads og gode hårde hvidevarer. Stor lys opholdsstue på knap 30 kvm. Fra denne er udgang til skøn udestue der "åbner op" til ugenert have og terrasser. Praktisk bryggers med grovkøkken og adgang til stor garage med isolering, støbt gulv og udgang til have.

Haven er sydvendt og ugenert. Dette giver mulighed for nogle skønne terrasser og en spændende have.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme med et fornuftigt energimærke. Der er yderst flotte rapporter fht Tilstandsrapport og El-rapport.

Ønskes der yderligere oplysninger eller besigtigelse, så kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000.