Carl Blochs Vej 13, 4760 Vordingborg

Velholdt villa i det børnevenlige Iselingen kvarter

167 kvm charmerende villa, beliggende på en 1.008 kvm dejlig grund i det østlige Vordingborg. Villaen er beliggende i et roligt villakvarter, som byder på skolesti til børnene, fælles arealer med boldbane og legeplads. Cykle/gå-afstand til det nye DGI Hus med svømmehal m.v., Uddannelsesinstitutioner m.m.

Ejendommen indeholder: Entré med indbygget skabsarr. Stort soveværelse med eget badeværelse, hvor der både er bruser og badekar samt indbygget skabsarr. Stor opholdsstue med fantastisk lys-indfald og pejs. Oprindeligt men pænt køkken med 2 trin op til alrum. Alrum/spisestue der via dobbelte skydedøre kan udvides. Fra alrum er der udgang til overdækket sydvendt terrasse og have. Kontor som er i sammenhæng med spisestuen. Gang til 2 store værelser, brusebadeværelse og et stort bryggers med nedgang til kælderen.

Kælderen har et areal på 89 kvm plus en høj brugbar krybekælder. Kælderen er indrettet med 2 disponible rum samt stort godt værksted med udvendig trappe adgang. Krybekælder er med tekniske installationer, varmeanlæg, vaskemaskine m.v

Skøn stor have hvor man er ugenert. Charmerende svalegang langs husets sydfacade. Flot indkørsel med brosten samt carport.

Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 for yderligere oplysninger og aftale for fremvisning.