Ugledigevej 17, 4720 Præstø

204 kvm bolig med unik beliggenhed

Midt i det skønne Ugledige, ligger denne perle af ejendom. Opført i 1997 på en 4.685 kvm stor grund, beliggende direkte mod Ugledige sø og skov. Ejendommen er opført i gode gedigne materialer og indeholder i alt 204 kvm bolig fordelt med 122 kvm i stueplan og 82 kvm på 1. sal.

Huset ligger fint placeret på grunden, bl.a. indrettet med god stor gårdsplads og skønne terrasser som sikrer en fantastisk udsigt.

Boligen indeh. god lys entre med trappe til 1. sal. Lyst køkken/alrum med dobbelt-døre ud til syd-vendt terrasse med et fantastisk view over det naturskønne område. Køkken med god skabsplads og pæne hårde hvidevarer. Bryggers/fyrrum med oliefyr og plads til vaskemaskine m.v. Her findes ligeledes praktisk spisekammer på 2,5 kvm.
Stor regulær opholdsstue på 28 kvm med stort vinduesparti mod sø og skov. Lille fordelingsgang giver adgang til 2 gode værelser samt nydeligt brusebadeværelse.

1. salen er indrettet med stor opholdsstue på 45 kvm, hvorfra der er en fabelagtig udsigt over hele søen. Dejligt soveværelse samt rummeligt brusebadeværelse og garderobe.

Til ejendommen hører carport, godt udhus på ca 20 kvm samt værksted, ligeledes på ca. 20 kvm.

Alt fremtræder yderst pænt og velholdt såvel inde som ude. Huset har haft samme ejer siden opførelsen.

Hvis I måtte have lyst at besigtige denne skønne bolig, så kontakt VorBolig på 5535 0000 for aftale.