Goldschmidtsvej 24, 4760 Vordingborg

Flot markant villa midt i Vordingborg

Centralt beliggende og flot markant villa udbydes nu til salg. Villaen er oprindeligt fra 1913 og ligger på 435 kvm nem grund, helt centralt i Vordingborg. Her fra er der gå-afstand til alt. Alt i byen kan nåes på 5 minutter, uanset om det er skoven, lystbådehavnen, Algade eller skole og indkøb.

Villaen er med flotte facader og et tag fra ca. 2010, og giver Jer gode muligheder for, selv at sætte præg på indretning af huset. Der er fjernvarme, termovinduer og en fornuftig varmeøkonomi. Der er i alt 124 kvm bolig plus 56 kvm god kælder.

Boligen er indrettet med lille entre med trappe til 1. sal. 2 gode sammenhængende opholdsstuer på hver ca 16 kvm (den ene med charmerende karnap. Stort værelse eller spisestue. Køkken som med førnævnte giver fine muligheder for stort lækkert køkken/alrum. Fra køkkenet er der trappe til kælder. Nydeligt brusebadeværelse med lyse fliser. Baghus/tilbygning på 14 kvm er indrettet p.t. som bryggers. Fra baggang er der udgang til super-hyggelig gårdhave.

1. salen er indrettet med stor repos, 3 store værelser på hhv. 12, 14 og 15 kvm. Det ene værelse har en dejlig altan mod syd-øst. På 1. salen findes endvidere lille gæstetoilet.

Til ejendommen hører hyggeligt gård-miljø, 2 gode udhuse i pæn stand samt carport.

Kælderen er i god stand og med såvel indvendig som udvendig adgang. Den er indrettet med 2 store disponible rumd samt et mindre rum med trappe op til køkken.

Kontakt Vorbolig på 5535 0000 for flere oplysninger og aftale for fremvisning.