Kastrupvej 21A, 4760 Vordingborg

Dejlig velholdt ejendom i Kastrup

På stille blind stik-vej til Kastrupvej, ligger denne fine og velholdte bolig. Huset er oprindeligt fra 1890, men er fuldstændig ombygget og moderniseret i gennem årene. 690 kvm hyggelig og ugenert have med masser af god terrasse og sol.

Huset er på i alt 157 kvm, hvor 97kvm er velindrettet beboelse og de 60 kvm er indrettet til praktiske og nyttige rum. Opvarmning sker ved naturgas og ejendommen har et nydelig Energimærke og pæne rapporter i øvrigt.

Boligen er indrettet med 15 kvm stor praktisk entre. Herfra er der adgang til meget stort bryggers med skabsvæg samt ekstra bruseniche. Bagindgang fra terrasse området giver adgang til 9 kvm stort værelse. Hyggeligt køkken med lille spiseplads, trappe til 1. sal samt videre adgang til regulær opholdsstue på godt 24 kvm. Nydeligt brusebadeværelse med lyse fliser.

1. salen er indrettet med stort værelse / ekstra opholdsstue. Soveværelse med lille altan og skøn udsigt over markerne.

De resterende arealer bruges til næsten 20 kvm stor disponibelt rum, som kan bruges til såvel hobbyafdeling/billard/Teenageafd eller andet dogt. Yderligere disp. rim med udgang til have.

Brugbar garage samt 2 gode og brugbare udhuse. Hyggelig have med drivhus, skønt drivhus og ikke mindst en stor solrig terrasse.