Snertingevej 13, 4750 Lundby

Skøn landejendom med udsigt til de åbne vidder

I det skønne sydsjællandske landskab mellem Vordingborg og Lundby, ligger denne dejlige landejendom med skøn udsigt over de åbne marker. Ejendommen er oprindeligt fra 1861 og er løbende moderniseret, så den nu indeholder 192 skøn bolig plus udhus og gæsteanneks.

Det er opført i pudset mur (delvist med bindingsværk) med stråtag i god stand. God isolering (flot energimærke C), termovinduer, centralvarme m.m.

Boligen er indrettet med stor entre med brændeovn og opgang til 1. sal. Stor rummelig hyggelig opholdsstue med brændeovn samt børneværelse. Stort fedt køkken-alrum med udsigt over markerne. Fra alrum er der udgang til stor solrig terrasse med udsigt over haven og markerne. Fra køkken er der adgang til entre samt stort spændende værelse. Nydeligt bryggers med nyere oliefyr, flot klinkegulv og udgang til terrasse. Nydeligt flisebadeværelse med bruseniche. 25 kvm stort værksted som nemt kan anvendes til hobbyrum, teenageafd eller lignende.

1. salen er med god repos, stort soveværelse med walk-in skab. Stort værelse med adgang til loftrum. Fra udvendig adgang er der ligeledes trappe op til 2 disponible loftrum.

Stor skøn have på 5.789 kvm, med ny-anlagte græsplæner, mange skønne frugttræer m.m. I bunden af grunden, er der et ca 25 kvm stort anneks med stue, værelse, the-køken samt brusebadeværelse.

God gårdsplads med plads til familiens biler samt godt brugbart skur/udhus.

Forhør nærmere ved VorBolig og ring 5535 0000 for aftale af besigtigelse m.v.