Faksinge By 13, 4720 Præstø

Fantastisk natur - ned til Tubæk Å

Vil I være en del af et charmerende landsbysamfund, beliggende for enden af blind vej i skønt bakket landskab med store vidder. Charmerende stor villa med flot spændende have på 1.757 kvm, lige ned til Tubæk Å. Her er alle muligheder for et godt liv i sameksistens med landsbyens øvrige beboere. Der er et stort fællesskab i byen med flere forskellige arrangementer årligt. Men stadig er der kun 5 km til hyggelige Præstø lystbådehavn med cafeer m.v. Præstø har endvidere en meget anerkendt privatskole, gode idrætsfaciliteter m.v. Skal der pendles, er der 5 km til motorvejstilkørsel 39 i Bårse.

Såfremt det ønskes, kan nærværende ejendom også benyttes som såkaldt Flex-Bolig. Forhør nærmere ved VorBolig herom.

Ejendommen er med 171 kvm bolig i to plan, og indeholder stort og nyrenoveret bryggers, åbent pænt køkken i landlig stil, der ligger i åben forbindelse med stuen. Opholdsstuen er indrettet med vinkel, på denne måde er der god plads til spisestue og dagligstue. Stuen har delvist loft til kip, som giver rummet en unik oplevelse, Her findes effektiv pillebrændeovn med "gris", så denne ligeledes er tilkoblet centralvarmen. Fra stuen er der udgang til en stor skøn sydvendt fliseterrasse og hvor der er skøn udsigt til haven og masser af sol. Entre med trappe til 1. sal. Stort soveværelse som evt. kan opdeles samt et hyggeligt børneværelse. Praktisk ny-indrettet bryggers. Stue, køkken og badeværelser er med vandbaseret gulvvarme.

1. salen er indrettet med rummeligt børneværelse med fransk altan mod vest og god udsigt. Stor hyggelig opholdsstue med brændeovn, stort vinduesparti i gavlen og med udgang til en skøn altan.

Til ejendommen hører der en dejlig have med, hvor der er mulighed for ophold, prydhave eller stor køkkenhave. Ejendommen har fine parkeringsforhold, der er nyt værksted-/cykelskur samt ældre udhus.

Hvis I vil ud i skøn natur med mulighed for at sætte kajakken i vandet fra Jeres egen grund, er denne absolut en spændende mulighed.

Såfremt I vil høre mere eller ønsker at besigtige ejendommen, så kontakt VorBolig på 5535 0000 for nærmere aftale.

Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.