Troldevej 16, 4760 Vordingborg

Fint parcelhus i Neder Vindinge ved Vordingborg

I Neder Vindinge lidt udenfor Vordingborg finder I denne 1. plans villa, som ligger på en rolig og børnevenlig vej, tæt på skole, børnehave, sportsplads og indkøbsmuligheder.

Fra adressen kan man via stisystemer gå til Gåsetårnskolen, afd. Kastrup, nyere daginstitution og offentlig transport direkte til Vordingborg station. Ejendommen ligger heller ikke så langt fra motorvejen mod København.

Ejendommen ligger på en 768 kvm dejlig grund, hvor der er anlagt græsplæne, forskellige bede, træer og en indkørsel.

Boligen som er på 102 kvm., er indrettet med en dejlig stor entre/gang hvor der er indbygget skabsarr., nydeligt brusebadeværelse, et stort værelse, skønt soveværelse med skabsarr. Godt rummeligt bryggers med oliefyr, hvor der er plads til vaskemaskine og udgang til have m.m.
Lyst køkken med spiseplads. En dejlig stor opholdsstue, hvor der også er plads til spisestue. Fra stuen er der udgang til 31 kvm stor udestue.

Endvidere hører der en 18 kvm garage til ejendommen.

Ejendommen er opført i gasbeton med eternittag, termovinduer, centralvarme via oliefyr, ligesom ejendommen er ekstra isoleret på indvendige side.

Hvis denne kunne have Jeres interesse, så er I meget velkomne til at kontakte VorBolig på 5535 0000 for aftale af besigtigelse.