Krogen 3, Viemose, 4771 Kalvehave

Spændende ejendom med mange muligheder

Denne fine ejendom er beliggende tæt på den smukke by Kalvehave, som er omringet af smuk natur, og man kan opleve lystbådehavnen og Dronning Alexandrines bro. I Kalvehave er der mulighed for mindre indkøb, men i byen Stensved som også er tæt på er der mulighed for større indkøb. Derudover er der. ca 18 km ind til Vordingborg by, hvor der er mulighed for shopping i Algade, cafeer, Vordingborg station m.m.

Ejendommen har et grundareal på 3.091 kvm, hvor der er en dejlig stor have, med mange hyggelige kroge, og terrasser.

Ejendommen som har et boligareal på 90 kvm, med 60 kvm i stueplan og 30 kvm på 1 sal på. Der er blevet foretaget en gennemgribende renovering de seneste 10 år, her er alle døre samt vinduer skiftet. Foruden er der etableret helt nyt køkken ligesom sanitet i badeværelset er udskiftet.

Boligen er indrettet med en stor entre med trappe op til 1. sal samt adgang til nydeligt brusebadeværelse med gulvvarme. Flot og lys opholdsstue med pilleovn og varmepumpe. Fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse samt dejlig stor hav. Endvidere hyggeligt lyst køkken.
På husets 1. sal er der et stort soveværelse med skabsarrangement.

Endvidere findes der 2 hyggelige anneksbygninger. Begge indeholder entre, køkken, stue og stort soveværelse. Begge vil være oplagt at bruge som f.eks. bed & breakfast eller til teenagebørn, hobbyrum eller lignende.

Til ejendommen hører der også 21 kvm garage til samt et udehus på 10 kvm.

Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.