Mosebakken 8, 4760 Vordingborg

Dejlig villa i tre plan i hjertet af Vordingborg

Drømmer du om at bo i smukke Vordingborg med hyggelig gågade, lystbådehavn, naturskønne områder, institutioner og indkøb lige i nærheden? Så er denne villa fra 1953 et godt bud/din mulighed, den ligger centralt og kan prale af at være ti minutters gang fra det meste. Skal der ske lidt ekstra er der kun 10 minutter til motorvejen mod København eller Rødby.

Selve ejendommen indeholder, fordelt på 119 kvm: Nydelig entre med trappe op til 1. sal samt underetage. Stort hvidt brusebadeværelse med varme i gulvet. Fint åbent køkken, med åben udsigt mod øst. Dejlig stor og lys opholdsstue, hvor der også er plads til en god spisestue.

1. sal byder på repos, et stort værelse samt stort soveværelse hvor, der er indbygget skabsarrangement.

I underetagen finder man endnu et brusebadeværelse kombineret vaskerum. Her er også et te-køkken samt to disponibele rum hvor der er brændeovn samt udgang til terrasse. Kan evt. bruges til teenageafdeling, hjemmearbejdsplads eller noget helt tredje.

Udenomsarealerne tæller en stor indkørsel med plads til 3 biler, en fin garage, et stort redskabsskur samt en udestue til at forlænge smukke sommeraftner. Derudover har ejendommen også en dejlig stor have, hvor der er brændeskur og legehus.

Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 for yderligere oplysninger og aftale for fremvisning.