Københavnsvej 286, 4760 Vordingborg

Spændende bolig og sommerhus lige udenfor Vordingborg

Spændende bolig tæt ved Vordingborg. Midt mellem Vordingborg og Ørslev, ligger denne ejendom, der er flot moderniseret indvendigt, men trænger til at få ordnet facader. Huset ligger på en 1.125 kvm stor grund i forskudt plan med gode p-forhold. Huset sælges sammen med med en bagvedliggende sommerhusgrund i integreret med husets have, så dette giver i alt 1.976 kvm stor grund.

Boligdelen er på i alt 117 kvm, hvoraf 41 kvm ligger på 1. sal, som p.t. ikke benyttes (fremstår råt og p.t. ingen adgang hertil). De 76 bolig i stueplan er flot moderniseret. Dette er indrettet med entre/bryggers kombineret med vaskesøjle. Lækkert flot hvidt køkken (klargjort til gulvvarme). Dejlig regulær opholdsstue med nyere pilleovn samt varmepumpe. Stort soveværelse. Flot lækkert brusebadeværelse (ligeledes klargjort til gulvvarme). Endvidere stort værelse, hvor der mangler lidt færdiggørelse.

Sommerhusdelen (Bøgely 1) fremstår med et 29 kvm stort ældre træsommerhus i dårlig stand og en grund på 851 kvm. På husets grund er der opført en stor skøn havepavillion. Til ejendommen hører 35 kvm stor garage/værksted.

Ejendommen ligger ved central færdselsåre, som giver nem adgang til såvel Vordingborg som til motorvej. Tæt ved dejlig natur samt gode indkøbsmuligheder.

Kontakt VorBolig på 5535 0000 for yderligere oplysninger og aftale for fremvisning.