Næstvedvej 255, 4760 Vordingborg

God stor bolig til en skarp pris

I den lille by Kastelev som ligger tæt på Vordingborg, finder du denne fine ejendom som med 255 kvm har masser af plads til hele familien. Ejendommen ligger kun 10 minutter fra Vordingborg, og 20 minutter fra Næstved. Her er der mulighed for indkøbsmuligheder, skole, gymnasium, sportsinstitutioner m.m. Endvidere er der også mulighed for at tage offentlig transport til både Vordingborg station og Næstved station.

Ejendommen som er i tre plan indeholder i stueplan: Entre hvor der er tilgang til kælderen. Fint gæstetoilet, stor lys opholdsstue med parketgulv samt brændeovn og trappe til 1. sal. Stor spisestue samt et stort værelse. Rigtig nydeligt køkken med god skabsplads. Stort soveværelse som har walk in closet og som har sit eget fine badeværelse. Desuden findes der også et fint disponibelrum.

På 1. sal er der: Aktivitetsrum hvor der er udgang til tag-terrasse, nydeligt brusebadeværelse og to store børneværelser.

Kælder med disponibelt rum samt fyrkælder med oliefyr.

Ejendommen ligger på en hyggelig stor grund på i alt 1.618 kvm. På grunden er der en fin indkørsel, 24 kvm åben garage og et udhus på 24 kvm. Endvidere er der også en stor have til ejendommen og en hyggelig overdækket terrasse.

Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.